Wendy

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Welkom op mijn website.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een geboortereportage.

Mijn naam is Wendy Verloop, samen met mijn man en drie dochters woon ik in mooi Noordwijk aan Zee.

In 2012 ben ik begonnen met fotograferen in opdracht. De afgelopen jaren heb het fotograferen en poseren van pasgeborenen eigen gemaakt en was dit dan ook mijn specialisme. Zo af en toe deed ik uitstapjes naar een bruiloft, lifestyle fotografie, themashoots en gezinsfotografie. Echter, de wens om meer documenterend te gaan fotograferen groeide. Verhalen vertellen, het fotograferen van het leven zoals het is, met alle pure emoties die daarbij horen.

Het fotograferen van geboortes is al jaren een droom. Al zolang ik me kan herinneren heb ik interesse in geboortes en alles eromheen. Als klein meisje wilde ik al partusassistente/kraamverzorgende worden. Ik ben uiteindelijk toch in de kinderopvang beland en zorg momenteel 2 dagen in de week met alle liefde voor de kleinsten in de dagopvang.

Het is echter altijd blijven kriebelen mijn fotografie in te gaan zetten rond het begin van nieuw leven. De kracht van de barende vrouw, de liefde en steun van haar partner en dat alles overweldigende gevoel als je je kleintje dan eindelijk in je armen hebt. Het is iets magisch, de geboorte van een nieuw klein mensje te mogen aanschouwen. Wat ben ik bevoorrecht om die bubbel in te mogen stappen en deze bijzondere gebeurtenis voor jullie vast te mogen leggen.

Wil je meer informatie over een reportage? Kijk dan hier.

“Photography is a art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.”